Ansøgningsformular til artister

Om medvirken i skoleturné-programmet Listaleypurin – Færøerne

Navn på den person som representerer gruppen, og som kommer at kommunikere med Listaleypurin, og de andre deltagere i hans gruppe.
Bank details - name of bank, sort code and account number
Játtaður stuðul verður goldin sum a-inntøka ella móti rokning við v-tali. Verða skúlavitjanirnar ikki gjøgnumførdar, verður stuðulin afturkravdur
Max 70 ord, som kort beskriver hvad eleverne kommer at opleve)
(Højest 400 ord) udvælgelseskomiteen lægger vægt på at ansøgeren har gjort sig tanker om, hvordan projektet er (til)egnet skoleelever. Komiteen kigger både på kvaliteten af projektet og hvordan besøget bidrager til elevernes skoleforløb.
Vil blive brugt til promovering
Kunstretning. Musik, teater, dans, litteratur, film, fotografi o.s.v.
Kun for forestillinger
Kon for workshops og længerevarende projekter
Hvornår i tidsrummet oktober - april har I mulighed at besøge skoler på Færøerne.
Aldersgruppe *
Choose one or more
Min. og max. antal elever til hver forestilling eller workshop.
Krav til skolerne
Teknik, lys, lyd, lokale, forberedelsestid, afvikling o.s.v. Må være tydeligt kommunikeret i ansøgningen, således at hver skole kan tage stilling til, om de har mulighed at tage imod jeres tilbud.
Størrelse, højde og andet. (vær opmærksom på at skolerne har ofte begrænset plads og udstyr)
Krav til teknik og udstyr
NB! UPLOAD ÅBNER NYT VINDUE. Vend tilbage til dette vindue for at sende ansøgning.
Vedhæft venligst CV og minimum 2 billeder i høj kvalitet (min 2Mb) som Listaleypurin må bruge på hjemmesiden www.listaleypurin.fo og andet PR materiale, samt evt. andet materiale som støtter op om ansøgningen. NB! Upload vindue åbner i nyt vindue. Vend tilbage til dette vindue for at sende ansøgning.
Det er ikke nødvendigt at vedhæfte budgetoplysninger. Udvalgskomiteen giver en betaling pålydende 20.000 - 60.000 DKKK for fem til ti skolebesøg. Dette er et bruttobeløb og yderligere udgifter bliver ikke dækket.